Sundhed

Invisalign – den moderne tandbøjle

Drømmer du om at få helt lige tænder, så kan det være, du skal overveje tandretning med invisalign. Invisalign er en slags bøjle, der kan rette skæve tænder, uden at man kan se det igennem forløbet. Altså er det en usynlig bøjle, der er perfekt til dig, der ønsker en tandretning, men ikke har lyst til at have synlig bøjle på i mens. Ofte tager tandretningsprocesser lang tid, nogen gange flere år, så det er en god investering at vælge en usynlig bøjle som invisalign, hvor du ikke behøver være så bevidst om din tandretning undervejs.

Gå igennem dit bøjleforløb med selvtillid

Skæve tænder kan være et stort hak i selvtilliden for mange. Nogen kan slet ikke få sig selv til at smile, andre ender med at mumle, da de forsøger at tale med lukket mund, og så er der dem, der har reelle fysiske konsekvenser af skæve tænder, såsom hovedpine, eller besvær ved at tygge maden.

Hos Tandlægerne på Østerbro, beliggende i København, kan du få rettet dine tænder med invisalign. På deres hjemmeside kan du se nærmere information omkring behandlingen samt tidligere patienters erfaring med tandretning hos dem.

Nogen er bekymrede for eksempelvis at komme til at læspe under bøjleforløbet, eller måske at det skulle være synligt, så snart man tager skinnen i, men det er ikke tilfældet. Som oftest ligger folk slet ikke mærke til, at man har bøjle på, før man skal have noget at spise og tager den ud. Efter noget tid vil du højst sandsynligt føle dig mere komfortabel ved at have bøjlen på, end når du ikke har den på.

Sådan foregår forløbet med invisalign hos Tandlægerne på Østerbro

Skal du have rettet dine tænder med invisalign, skal du allerførst have en forundersøgelse, hvor du vil blive vejledt til behandlingen med invisalign, samt få besvaret alle de spørgsmål, du måske har. I København hos Tandlægerne På Østerbro, får du en helt gratis forundersøgelse, og herefter skal du til en mere dybdegående undersøgelse, hvor du også vil blive scannet. Derefter skal du have taget aftryk af dine tænder, hvorefter du vil se et billede af, hvordan dine tænder kommer til at se ud, hvis du vælger at gå hele vejen med invisalign. Du vil to uger senere få dine første invisalign-skinner, som du skal bruge i omkring 15 dage hver, før du kan skifte dem ud med den næste i rækken. Når du har invisalign, er det vigtigt, at du har bøjlen på hele tiden, og altså kun tager den af, når du skal have noget at spise eller drikke, eller i forbindelse med tandbørstning. Du skal derfor også have den i om natten. Du skal regne med at have invisalign et sted mellem 6 og 15 måneder. Det er forskelligt fra person til person, og du skal til kontrolbesøg omkring hver 6. uge hos din tandlæge, indtil behandlingen er færdig. Når du er færdig med din sidste invisalign-skinne, kan du smile med selvtillid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Elbil Danmark | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.