Fester

Undgå roderi med dit toilet til festen med en toiletvogn

Enhver festival med respekt for sig selv, hvad end den afholdes på Djursland, i Aarhus, i Randers eller andre steder i Østjylland, er ved at flyde over med toiletvogne. Her er det også yderst nødvendigt med disse, fordi der er rigtigt mange mennesker, alle disse mennesker drikker rigeligt med alkohol, og der er ingen normale toiletter tilgængeligt i nærheden. Til festivaler er en del af oplevelsen da også at stå utålmodigt i kø til de små plastikbokse, hvor man endelig kan komme af med den øl som har pebet i ens blære den seneste times tid. En toiletvogn er sindssygt smart, fordi den er kompakt og diskret, men kan alle de ting et rigtigt toilet skal kunne. Teknologien er simpel; det er en simpel boks, som oftest i farvet eller hvid plastik, med en forhøjning med et hul som fungerer som wc-sæde. Der er desuden oftest en lille håndvask uden for, så man også kan få skyllet hænderne. Disse toiletter kobler man blot til at rørsystem som gør, at afføring og urin kan blive transporteres væk – og voila, så har man løst det altid presserende toiletproblem som opstår hver gang større mængder af mennesker skal være på det samme sted. Selvfølgelig er disse toiletvogne ikke helt så effektive som den permanente af slagsen, men de er helt sikkert gode til særlige situationer, og på alle måder bedre end det lidt mere naturlige alternativ – nemlig at lade vandet i skoven.

En toiletvogn kan også være en hjælp til din fest

Står du nu og er i gang med at skulle planlægge en fest, måske hjemme i din have med telt, fadølsanlæg, dansegulv og alt hvad der hører sig til, så er en toiletvogn måske ikke lige det første som falder dig ind. Du holder jo festen i haven, og du har et og måske endda to toiletter inde i dit hus. Det plejer selvfølgelig at fungere rigtigt godt når det bare er dig, din mand og dine to børn, men nu skal du tænke på, at du altså her står over for en meget anderledes situation. Her er der måske tale om en aften på mange timer, hvor der skal være en fest for måske halvtreds til hundrede gæster. Og det lægger altså et noget større pres på toiletterne, end de er vant til – både på grund af de mange mennesker og det øgede indtag af alkohol. Det kan resultere i at toiletterne stopper til og det sætter altså en meget brat og ubehagelig stopper for enhver fest. Netop derfor kan det være værd at overveje, om du ikke for en enkelt aften skal investere i en toiletvogn, hvor gæsterne kan forrette deres nødtørft. Dette vil både hjælpe med at aflaste husets badeværelser, og betyde, at gæsterne hurtigere kan komme til at tisse – idet de så ikke behøver at skulle hele vejen ind i huset. Så slipper du også for beskidt gulv og væltede møbler.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>