Biler

Toyota forhandler med afdeling i Fredericia, Give, Horsens og Vejle

Du kan få din Toyota repareret de fleste steder i landet, men du finder Toyota forhandler afdelinger i Fredericia, Give, Horsens og Vejle.

Din nærmeste Toyota forhandler – find modellerne i nærheden af dit hjem

Din nærmeste Toyota forhandler er til for at rådgive dig inden for både de forskellige modeller, nye og brugte Toyota biler, Toyota Hybrid, finansiering og forsikring, service og ekstraudstyr og så videre. Blandt Toyota modellerne finder du blandt andet Aygo, Auris, Avensis, Verso, Ny Prius, Prius+, Hilux, Proace, Mirai og mange flere. Hvis du er interesseret kan du få en prøvetur hos din Toyota forhandler, for at se om modellen er noget for dig. Én ting er at læse om den og eventuelt kigge på den, men en af de altafgørende faktorer er at prøve og køre bilen.

Du kan også investere i en hybrid bil, som er bygget op på hybrid teknologi. En Hybridbil kombinerer benzin- og elmotor. Det betyder at bilen automatisk vælger hvornår den bør anvende henholdsvis elmotoren eller benzinmotoren eller dem begge. Du skal som fører ikke tænke over noget – bilen sørger for det selv.

Måske har du i tankerne at købe en brugt bil. Brug din forhandler til at guide dig imellem mulighederne ved henholdsvis en brugt bil og en ny bil. Her hjælper han dig med priser og specifikationer til både privat- og erhvervsbiler. Udover brugte og nye biler findes der tilmed alternativet at lease sin bil. Fordelene ved at lease en bil er at det som oftest er en lavere engangsydelse på en leaset bil end på en bil, som man køber. Derudover aftales leasingperioden med en forhandler og man kender udgifterne over hele leasingperioden som udgangspunkt. Samtidig slipper du for at bekymre dig om afskrivninger på den leasede bil eller dens tabte værdi, fordi den afleveres tilbage til din Toyota forhandler. Når du privatleaser hos Toyota er der tilmed inkluderet en Toyota Serviceaftale.

Service til din Toyota

Din Toyota forhandler udfører naturligvis også service på din egen private Toyota bil. Denne service kan du få på Toyotas mange autoriserede værksteder rundt om i landet. Fordelen ved at anvende et autoriseret værksted er at din bil udelukkende bliver behandlet med originale reservedele og ikke mindst af Toyota specialister. Toyotas teknikere bliver løbende efteruddannede med det formål at holde dem opdateret med de nyeste løsninger og teknikker generelt men specielt inden for Toyotas produkter. Ingen kender Toyotas modeller bedre end deres egne teknikere og du kan derfor være helt tryg, når du efterlader din bil på det autoriserede Toyota værksted. Der bruges desuden moderne teknik i form af computere til at finde fejl på din bil. På den måde opfanges fejlen hurtigt og der kan bruges til gengæld god tid på at reparere den.

Toyotas service indebærer desuden også vejhjælp uden beregning. Er du gået i stå på motorvejen eller blot løbet tør for benzin dækker Toyotas serviceaftale.

Som nævnt finder du hovedafdelingerne i henholdsvis Horsens, Vejle, Give og Fredericia.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>