Biler

Sikker sommerferie med solfilm

Det er netop blevet sommerferie, og man har lige akkurat kunne lukke de mange kuverter med familiens tøj, da der både skal badetøj, håndklæder og meget andet med, da sommerferien i år en dejlig bilferie til sydens sol. Familiebilen i Vejle er startet og turen til syden er officielt begyndt. Men der gå ikke længe før problemerne starter. Ungerne er irriteret, konen klager sig og det skyldes alt sammen den ulidelige varme som er inde i bilen. Solen bager ind af bilens ruder, og varmen er stærkt stigende uanset om man ruller vinduerne op eller ned. Solens stråler brænder på huden, og glæden ved køreturen sydpå er pludselig forsvundet, da udsigten til en varm og stikkende køretur ikke ligefrem vækker glæde hos en helt almindelig familie i eksempelvis Vejle. Men der er heldigvis rå for et problem som dette, hvis man gerne vil sikre sig, at familieferien starter godt, og dette er solfilm! Solfilm kan beskytte en mod solen, hvis man eksempelvis skal køre sydpå med hele familie her til sommer.

Pas på børnenes og din egen hud med solfilm

De fleste kender til irritationen over solcreme. Det kan være fedtet, klistret og generelt ikke være særlig behageligt at tage på. Dette gælder bestemt, hvis man skal ind og sidde i en varm bil i timevis, hvis man skal sydpå. Derfor er der mange der vælger solcremen fra, da solcreme kan være til irritation, og de fleste tror ikke, at solens stråler er farlige, når man sidder inde i bilen. Solens stråler kan nemt skinne gennem bilruden og ramme ens hus, og kan hurtigt føre til slemme solskoldninger. Det er derfor meget vigtigt, at man beskytter sig mod solen, selvom man sidder inde i bilen – og hvis man stadig ikke er meget for tanken om solcreme, så er der heldigvis også mulighed for solfilm, som både kan beskytte effektivt mod solens stråler og gøre bilturen meget mere behagelig for både voksne og børn.

Slip med aircondition med nem og hurtig solfilm

De lange køreture sydpå kan være varme og det er de fleste der kan nikke genkendende til følelsen af at man klistre fast til bilsædet på grund af den ulidelige varme. Det kan være meget ubehageligt at sidde i en varm bil, og man kan hurtigt dehydrere på grund af den meget trykkende varme. Der er derfor mange der vælger at gøre brug af aircondition, da mange nyere bilen har denne funktion. Følelsen af den kolde luft kan være behagelig til at begynde med, men efter få minutter begynder man at sidde i træk, som kan være usundt, hvis man skal køre langt. Dette kan man slippe for, og samtidig nyde et dejligt, køligt og behageligt indeklima i bilen, hvis man gør brug af solfilm, da solfilm holder varmen ude, så bilen forbliver dejlig kølig under hele rejsen til syden.

Så hvis i skal køre sydpå og gerne vil have en behagelig tur og er træt af stikkende solskoldninger og hedeture i bilen, så bør man gøre brug af solfilm!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>