Biler

Sælg din bil på det rette tidspunkt

Uanset om man elsker biler eller ej, så tror jeg ikke der er noget, som bryder sig om at sælge biler. Det er nemlig en bøvlet proces, uanset hvordan man gør. Mange forsøger at ”snyde systemet” og slippe for alt bøvlet ved at man f.eks. sælger gennem en forhandler, men det ender i de fleste tilfælde med, at man bare får en lavere pris for sin bil og så får man sikkert noget bøvl med en sælger alligevel. Andre sælger den privat, men det er for alvor et eventyr at give sig ud på, da reglerne ikke helt er de samme og folk ved bestemt ikke særlig meget om biler – da slet ikke når de ser noget på internettet, som de gerne vil have. Uanset hvordan man gør det, så er det noget juks, men hvordan får man så mest for sin bil og hvornår er det egentlig det rette tidspunkt at sælge? Det kan være svært at hitte rede i og ofte er der faktisk ikke et bestemt tidspunkt hvor det er bedst, men der er nogle indikatorer for, hvornår det kan være bedste at sælge sin bil, så man får mest for den og ikke løber i problemer sendere.

Sådan får du mest for din bil

Når man sælger sin bil, så skal man tænke på 2 ting. Din bil skal først og fremmest være i god stand når du sælger den. Det er vigtigt. Den anden ting er, at din bil skal ikke have fejl og mangler, som bliver et stort problem inden for de næste par måneder. Så kommer de problemer nemlig tilbage og rammer dig ret så hårdt i nakken. Ikke ligefrem noget, som man vil synes godt om. For at gå tilbage til første tip, så er et godt tidspunkt at sælge bilen, hvis den lige er gået igennem syn og naturligvis har bestået. En nysynet bil er utrolig meget værd, da det er en myndigheds ord for, at den her bil er i god stand. Det kan godt ses på prisen, når man skal sælge den. Ydermere så gælder det også om, at bilen ikke går i stykker inden for få måneder, da køberen ellers kan påstå, at det var en fejl eller skade, som du har påført bilen og vil derfor have afslag i prisen eller måske repareret sin bil. Det er ikke et problem, man ønsker at stå med.

Hvad betyder registreringsafgift for dig?

Til sidst har mange en del tvivl om, hvad ændringer i registreringsafgiften betyder for salget på det brugte marked. I starten vil det selvfølgelig være sådan, at når du sælger en brugt bil, så bil du simpelthen få mindre for den, da ingen gider at betale for en afgift, som ikke findes. Det giver god nok mening og det kan være en irriterende ting, men man må tænke langsigtet. Det betyder nemlig også, at din nye bil kommer til at blive billigere og hvis du køber dyrere end før, så sparer du faktisk endnu flere penge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>