Fester

Sådan holder du den fedeste fest

Der findes ikke noget så fedt, som at holde en fest med dine bedste venner, familie og nære bekendte. Her kan det være uafhængigt af hvilken anledning der er til at holde en fest, når blot stemningen, gæsterne og de øvrige elementer går op i en højere enhed, så kan det kun gå hen og blive en mindeværdig fest. Dog kan det være svært at få stablet den helt rette fest på benene på egen hånd, og du kan derfor med god samvittig overveje hvorvidt det ikke ville gøre festen både federe, sjovere og nemmere for dig, at få hjælp ude fra. Her kan du selvfølgelig selv vælge og vrage imellem de mange muligheder der i dag findes, alt efter hvad der komplementere dine egner kompetencer. Er du eksempelvis tilfreds med et playliste sammensat på din mobiltelefon eller computer, eller besidder du selv evner til at være en god DJ, så er der selvfølgelig ingen grund til at hyre en professionel, så sørg derfor for, at tilvælg hjælp der kan dække de kompetencer eller områder hvor du vil kunne se en fordel i at overdrage ansvaret til andre. Når først du har dækket alle de væsentlige elementer, der indgår i en fed fest, så vil du med garanti kunne imponere dine venner, ved at holde en uforglemmelig fest.

Lej en bartender

En af de mest oplagte måder, hvorpå du kan gøre din fest mere eksklusiv, samt mindske presset hos dig selv, når du ønsker at præstere som en god vært eller værtinde, er ved at leje en bartender. Konceptet Lej-en-bartender gør det muligt for dig, at få professionelle og kompetente bartender hjem til dig eller det pågældende sted hvor festen skal holdes, hvor der vil blive sørget for lækres cocktails og god stemning. Ved at leje en bartender slipper du for at skulle fordybe dig yderligere i hvordan man kreere dine favorit cocktails, og du undgår derfor også spilde dyre og gode drikkevare, hvis der eksempelvis skulle opstå en komplikation under din pådragede rolle som bartender. Ved at overlade det til professionelle får du desuden også fremstillet et cocktailkort, så dine gæster kan se hvilke cocktails du selv nøje har udvalgt til aftenens begivenheder. Derudover vil du også modtage hjælp til planlægning sammen en udførlig indkøbsseddel, så dine cocktails bliver de absolut bedste. Slip derfor de unødige bekymringer om, hvordan man nu lige mestre en espresso martini, og nyd i stedet din aften med dine gæster, ved at leje en bartender.

Bestil lækker mad

Hvis din fest indbyder til at der spise andet end snacks, og bliver i en pæn mængde mennesker, så kan det være en god idé at bestille maden udefra. Det at skulle sørge for al mad selv, kan være anstrengende, og vil i flere tilfælde også kræve at du bruger flere dages forberedelse, idet mange ting oftest skal laves på forhånd. Derudover går en hel del tid af selve festdagen med, at skulle orientere sig om diverse retter, hvornår hvad er færdigt og den største bekymring af dem alle, om der nu også er nok mad? Hvis du gerne vil gøre dig selv den tjeneste, at kunne slappe af og rent faktisk selv have mulighed for at nyde festen lige så meget som dine gæster, så vil det være fordelagtigt at få mad udefra. Du kan selvfølgelig altid supplere med dine egne snacks, hvis du ønsker at bidrager med en enkelt ting eller to til maden, men lad vær med at pådrage dig for stort og urealistisk ansvar, hvis du har i sinde at skulle servere flere retters mad for et utal af mennesker.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>