Biler

Registreringsafgift

Skatter og afgifter er og har altid været et meget ømtåleligt emne for mange danskere rundt omkring. Det med skatter og afgifter er på mange måder en del af mange menneskers identitet, da man funderer sine politiske synspunkter ud fra hvordan at man mener at samfundet skal skrues sammen. Mange mennesker i Danmark mener at registreringsafgiften på biler og andre køretøjer skal sænkes, da vi i Danmark har en af de højeste afgifter på disse ting, og man skal være mere eller mindre ved muffen i dette land, for at have råd til at investerer i en af disse køretøjer. Dette afskærmer mange fra at kunne købe de biler som de maske mener at de har brug for i det daglige.

Mange føler at registreringsafgiften er en hæmsko for dem og deres økonomi

Mange føler simpelthen at det er nærmest umuligt at kunne investerer i disse ting, da  de er for dyre i drift. Dette gælder specielt folk som er fra Haderslev. Samtidig mener mange at det er for dyrt og for besværgeligt at bruge den offentlige trafik som der findes. Specielt på landet oplever mange at busser og toge simpelthen ikke når helt ud i yderkanten af de landdistrikter som i mange har råbt og bedt om opmærksomhed fra regeringen. Et helt andet argument som mange bruger er at man generelt er meget træt af at give så mange af sine penge til regeringen, og man derfor kræver at man skal nedsætte eller de skatter og afgifter som der er i Danmark, da man mener at man er i sin gode ret til at kræve flere af sine penge til sig selv. Dette er dog et problem i et land som Danmark hvor man for det første har bygget staten op på at den offentlige sektor er stor og man har mange ansat i den, og med en stor offentlig sektor får man også en hel del ekstra goder som mange lander, som for eksempel i USA, ikke for del af. Mange er derfor for at man betaler så mange penge.

Vores registreringsafgift bliver brugt på at holde samfundet i gang

En af de ting som vores skatter og registreringsafgift betaler for, er for eksempel gratis sundhed til alle mennesker i landet, lige meget hvor fattig eller gi som man er. Alle har den samme lige adgang til den gode, og man kan generelt sige at de offentlige sygehuse i Danmark har en meget høj standart, meget højere end i lande som for eksempel Brasilien, som også har universel adgang til sygehusene, men som ikke har en særlig høj standart, og derfor køber alle som har råd, private sygeforsikringer til dem og deres familier for at sikre dem den bedst mulige behandling hvis uheldet nu skulle være ude for dem.  Der er dog mange mennesker i vejen som stadig er trætte af at skulle betale registreringsafgift.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>