Biler

Handicapscooter giver livsglæden tilbage

Når man ikke længere kan bevæge sig rundt ved egen kraft er der overhængende fare for, at livsglæden falder drastisk. En handicapscooter kan derfor være alt afgørende. Ikke kun til at transportere sig rundt men også til at få livsglæden tilbage.

En handicapscooter er ikke bare et transportmiddel. For når man ikke længere kan bruge sine ben til at bevæge sig rundt i verden, så kan en handicapscooter blive billetten til at beholde livsglæden. Det kan nemlig have store konsekvenser, når man ikke længere kan bevæge sig rundt som man har lyst. Pludselig bliver hverdagens små gøremål uoverskuelige og man kan nemt forfalde til, at sidde derhjemme for nedrullede gardiner. Heldigvis kan en handicapscooter give førerligheden tilbage, i hvert fald førerligheden i tilværelsen, og man kan anskaffe sig en i både København, Aalborg og Herning.

Handicapscooter i mange størrelser

En handicapscooter findes i mange størrelser og kan bruges af mange forskellige mennesker med mange forskellige handicaps og med mange forskellige liv. En handicapscooter kan både være åben og lukket, alt efter om man trives i al slags vejr, eller gerne vil sidde varmt og tørt, uanset årstiden. Det store udvalg i for eksempel København, Aalborg og Herning, er et udtryk for de mange forskellige behov som ska opfyldes, for at hverdagen kan fungere og livsglæden bibeholdes. En af de virksomheder som udbyder handicapscootere i alle størrelser er Fønix Komfort. Her lægges der stor vægt på, at alle har ret til et godt liv, hvor transporten ikke er det der afholder en fra, at leve det liv man ønsker. Her kan handicapscootere for eksempel tilpasses den enkeltes behov alt efter, om der skal en hund med på turen, på en krog monteret på armlænet, eller en rampe, som kan monteres bag på scooteren.

En handicapscooter behøves ikke være dyr

Da man ikke går på kompromis med kvaliteten på en handicapscooter, da det er den handicappedes billet til verden, er prisen også herefter. Man skal dog ikke selv betale det hele, hvis man gerne vil anskaffe sig en handicapscooter. Selvom kommunernes regler er blevet strammere over årene og en smule mere komplicerede, så påbyder lovgivningen om bevilling, at kommunen betaler cirka halvdelen af prisen på en trehjulet handicapscooter. Det nedbringer prisen betragteligt til omkring 10.000 kroner. På bliver prisen meget sammenlignelig med for eksempel en knallert, scooter, eller el-cykel, dog med alle de fordele, som disse transportmidler ikke kan tilbyde den handicappede. En bevillingsansøgning kan dog tage tid. Tid hvor den handicappede ikke har mulighed for at bevæge sig rund og risikerer at miste livsglæde. Det har man dog været opmærksom på hos Fønix Komfort i både København, Aalborg og Herning, hvor man kan leje en handicapscooter mens man venter på, at bevillingen går igennem. Det er herudover også muligt, at få en prøvetur inden man beslutter sig for, om en handicapscooter er det der skal til, for at man får sin førerlighed og livsglæde tilbage.

Så hvis mulighedere synes udtømte med almindelige transportmidler, så er det måske på tide, at prøve en handicapscooter.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>