Biler

Ferrari leasing – sådan gør du

For mange er det en sand drengedrøm, der går i opfyldelse, når man får lov til at sidde bag rattet på en vaskeægte Ferrari. Men hvorfor lade det blive ved en enkelt tur bag rattet i en lejet Ferrari, hvis du kan have din helt egen? Det er faktisk muligt for langt de fleste at kunne investere i en Ferrari, hvis blot man er villig til at prioritere sin økonomi i retning af en sådan bil, da det – uanset hvordan man vælger at vende og dreje det – ikke er billigt at køre i Ferrari. Der findes dog op til flere metoder, der kan tages i brug, hvis du ønsker at anskaffe dig en Ferrari, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at Ferrari leasing er den mest fordelagtige metode.

Hvordan kan jeg lease en Ferrari?

Først og fremmest er det naturligvis værd at bemærke, at der findes flere forskellige typer af leasing. Den mest kendte form for leasing er naturligvis ganske almindelig privatleasing, hvor du blot betaler en udbetaling, en månedlig leasingafgift og derefter afleverer bilen tilbage efter endt leasingperiode. Hvis du skal lease en Ferrari, så er det dog ikke helt sådan, det fungerer – du skal derimod bruge en metode, der kaldes for flexleasing, der i alt sin enkelthed går ud på, at du har mulighed for at betale din afgift over tid. Det foregår blot ved, at du betaler en udbetaling (og nogle steder også et depositum), en månedlig leasingafgift og efter endt leasingperiode skal bilens restværdi indfries – det kan du enten gøre på egen hånd eller du kan vælge at sælge bilen til en forhandler.

En mindre økonomi tillader også en Ferrari

Selvom du ikke er mangemillionær og har flere millioner kroner stående på bankkontoen, så er det faktisk muligt for dig at lease en Ferrari. Det kræver naturligvis at du sætter dig godt ind i reglerne for flexleasing og finder ud af, hvor du kan få den bedste aftale på Ferrari leasing henne. Endvidere, så er det også en rigtig god idé at du allerede fra start finder ud af, hvad du har intentioner om at gøre med din bil efter endt leasingperiode, for det kan meget vel vise sig at være et stort beløb, der skal betales efter leasingperioden. Har du en mindre økonomi, så skal du naturligvis sørge for at finde frem til en forhandler eller lignende, der er villig til at varetage bilen efter din leasingperiode er endt.

Kan man også købe en Ferrari?

Hvad end du har pengene til det eller ej, så er det kun i meget sjældne tilfælde, at det kan betale sig for dig at købe en Ferrari. Det kræver naturligvis at du har intentioner om at beholde din Ferrari i en længere årrække, hvis du gerne vil købe den – og det kan desuden også kræve, at du skal betale et sted mellem 20% og 30% af prisens samlede pris, når du afhenter bilen, og det kræver naturligvis også at du har likvide midler til at dette kan lade sig gøre.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>