Bolig

Effektiv antigrafitti-behandling

Der findes desværre ingen midler, som kan holde grafittimalere helt væk. Man kan tage sine forholdsregler, men det er svært at sikre sin bolig, arbejdsplads eller forening hundrede procent imod grafitti-hærværk. Antigrafitti er interessant for dig, som er blevet udsat for grafitti. I den forbindelse vil der nemlig være mulighed for at anvende effektive midler, som kan fjerne den uønskede grafitti fra murværket. Hvis du ikke har været udsat for grafitti før, kan det være svært at vide, hvilke produkter du skal anvende til at fjerne det. I artiklen kommer vi med en række anbefalinger til de bedste produkter, som du med fordel kan anvende til at fjerne grafitti.

Bedste produkter til antigrafitti

Det kræver hverken særligt meget tid eller kræfter at fjerne grafitti, hvis man blot har de rette produkter til formålet. Der findes billige midler til at fjerne grafitti, som har ringe eller ingen effekt. Heldigvis findes der også mere avancerede midler, hvor man kan effektivt kan fjerne grafitti på rekordtid. NanoCover er en teknologi, du bør være bekendt med, hvis du skal have fjernet grafitti fra dit murværk. Uanset om det blot er en lille del eller hele muren, som er udsat for grafitti, så vil det være relativt nemt at fjerne. Antigrafitti kan udføres med nanoteknologi, som blot kræver to produkter. Primer og Victim er de to produkter, som man skal bruge til at fjerne grafitti fra keramik, glasbeton, sten og mursten. Det er et avanceret middel, som sørger for, at din facade bliver flot og fri for grafitti igen.

Har du brugt antigrafitti på dit murværk, vil det være muligt at fjerne grafitti ved at bruge varmt vand. Der bliver nemlig skabt en speciel hinde på overfladen, som gør det ualmindeligt nemt at fjerne grafitti. Derfor betegnes nanoteknologi som den mest effektive metode til at fjerne grafitti.

Anvendelse af antigrafitti

Når du skal bruge antigrafitti, er det vigtigt, at du bruger den rette påføringsmængde. Man køber typisk Primer og Victim i dunke af 1000 ml. Det anbefales, at du bruger en påføringsmængde på 100-200 ml. pr. kvadratmeter. Dermed kan du hurtigt regne ud, om du kan nøjes med én dunk, eller om du skal bruge flere dunke. Det er nemmest at bestille NanoCover antigrafitti på nettet, hvor du finder det største udvalg. Det vil typisk også være på nettet, at du finder de billigste priser. Der er rig mulighed for at købe midler til antigrafiti-behandling på nettet, som ikke koster en formue. Før du handler, bør du dog sætte dig ind i, hvilke produkter du har brug for. Skal muren behandles første gang, anbefaler vi som sagt, at du investerer i både Primer og Victim. Der er tale om to forskellige produkter med hver sine egenskaber. Det er derfor vigtigt, at man anvender både Primer og Victim, hvis man vil være sikker på, at det uønskede grafitti bliver fjernet ordentligt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>